logo
Meny

Engelsk IPTV

Engelsk IPTV kanaler från England kan streamas på alla dina IPTV enheter!

Med Rapid IPTV Sverige kommer du enkelt igång och får tillgång till alla världens kanaler.

Engelsk IPTV kanaler

Söker du efter Engelska IPTV kanaler från England så har du hamnat på rätt hemsida. Inte nog med att vi erbjuder alla kanaler från England, så erbjuder vi även IPTV kanaler från alla världens länder.

Du kan givetvis använda vilken enhet eller app som helst. Dock rekommenderar vi dig alltid att du använder en IPTV box som exempelvis Apple TV när du ser på dina kanaler.

Vi rekommenderar dig även att du rensar onödiga appar som inte används i din TV. I själva verket rekommenderas det även att du har en lite nyare TV modell. Detta eftersom att de flesta IPTV listorna idag är otroligt stora och innehåller hundratusentals titlar såsom Kanaler, filmer, serier, dokumentärer.

Instruktioner på hur du genomför installationen finns här. Vanligtvis så tar det ca 5-15 min att komma igång. När man första gången startar igång IPTV kanalerna på sin app eller enhet brukar det alltså gå snabbt. Skulle man dock fastna och behöva hjälp kan man alltid vända sig till vår support.

Prova Engelska IP-TV kanaler

Nu är det dags för dig att begära ett gratis test hos oss genom att trycka på knappen. Vi rekommenderar alltid att man köper 3-6 månader efter sitt gratis test för att hinna testa ordentligt då vårt utbud är enormt. Läs mer om vårt utbud här.

Observera att våra test endast är aktiva i en timme då vi motverkar fusk på detta sätt. Begär bara ett gratis test om du verkligen har tid att testa kanalerna i lugn och ro. Testet är inte till för att hinna titta på en fotbollsmatch utan för att få en snabb inblick. Här kan du se instruktioner.

Testa Engelsk IPTV idag och få till gång till alla kanaler från England och hela världen.

Vilka enheter?

Engelska IPTV kanaler går att använda på flera enheter. Nedan ser du några exempel.

Är man ute efter den bästa IPTV upplevelsen Om du vill ha en så stabil upplevelse som möjligt så rekommenderas alltid att man köper en box som exempelvis Apple TV. Har man dock inte den möjligheten så kan man använda appen på följande enheter.

De bästa enheterna:

Engelsk fungerar utmärkt på alla enheter. Vi rekommenderar att man köper minst en månad för att ta del av den fulla upplevelsen.

Tänk på att våra test endast är på 1 timme så planera gärna så att du hinner testa.

Vanliga funderingar

  • Hur installerar man appen?
  • Hur får man undertexter?
  • Vart laddar man ned appar?
  • Hur får man in EPG?
  • Hur återställer man appar/enheter?

Eventuella frågor besvaras på vår sida där våra instruktioner finns. Klicka på respektive app/enhet du vill läsa om så finner du svaren på dina frågor där. Här kan du se våra instruktioner.

Läs igenom guiden ordentligt för att undvika problem med installationen då viktiga delar kan missas om man hopper över viktiga delar.

Nu är du redo!

Sammanfattningsvis så rekommenderar vi att man helst köper en nya enhet. Sedan går man igenom man alltså grundinställningarna och därefter kopplar man upp enheten på nätet. Slutligen så laddar man ned appen och begär därtill ett gratis test eller köper 1-12 månader av oss.

Njut av dina, kanaler, filmer, serier, dokumentärer + alla PPV event från England!

Hur många Engelska IPTV kanaler ingår?

På Rapid IPTV ingår nästan alla kanaler från hela världen. Du som söker efter Engelsk IPTV kommer definitivt inte att bli besviken då listan med kanaler från England är enorm. Allt du kan tänka dig ingår.

Ta gärna en titt på listan där man ser vårt utbud. Testa därefter vår tjänst kostnadsfritt och därpå köper du en längre period så blir du inte besviken.

Kanalerna som ingår är alltså i HD kvalité så att du tillika ska ha den bästa bilden oavsett enhet. Däremot så kan nätverket eller enheten du använder tyvärr strula ibland och därav kan FHD kanalerna hacka om du inte har koll på detta.

I och med detta så bör du börja med att testa gratis på din mobil bara för att få en inblick i hur kanalerna fungerar och ser ut. Därefter kan du köpa exempelvis sex månaders IPTV utav oss.

Vårt utbud uppdateras med nytt innehåll varje dag så du kommer aldrig att tröttna. Lycka till med ditt test och vi hoppas att vi ses på andra sidan!

Undertexter

EPG eller Electronic Program Guide finns tillgänglig på appen. På många appar behöver man manuellt kopiera och klistra in en EPG länk (XML) som du får utav oss vid köp.

Däremot hämtar vissa appar EPG informationen när du loggar in med Xtreamcodes API utan att du manuellt behöver lägga till något. Om din app endast kan ta emot M3U länkar så kommer du med stor sannolikhet att manuellt behöva ladda upp en xml epg länk.

De flesta titlar har undertexter automatiskt som laddas in tillsammans med kanalerna. Om vissa kanaler inte har undertexter så finns det tyvärr inte. De flesta har dock undertexter. Man kan i vissa fall själv ladda upp undertexter från sina egna källor. Det är dock inget vi erbjuder support på då vårt fokus ligger på mer viktiga uppgifter till våra kunder.

Vill du veta mer om undertexter till din app så finns det oftast en googling bort.